« 2010年5月 | トップページ | 2010年12月 »

2010年8月10日 (火)

英語版「Kyoto Restaurant Guidebook」

本年度の日本における外国人旅行者数は、国・府・市や商工会議所、さらに企業などが一体となって誘致活動を行い、過去最高の平成20年度に迫る勢いとなっています。京都市内のホテルや旅館、京都駅ビル内の京都総合観光案内所、京都国際会議場などにも連日多くの外国人観光客が訪れています。

京都祇園「天ぷら八坂圓堂」におきましても(社)京都市観光協会様などのご指導のもと、さまざまな外国人観光客の誘致活動に協賛をさせていただいてます。

英語版「Kyoto Restaurant Guidebook

“Tempura Yasaka Endo”

~Kyoto style wonderful tempura in a historical setting !~

Photo_2

The 90-year-old building of Yasaka Endo used to be an Ochaya,where maiko(the apprentice of  a geisha in Kyoto)lived. Yasaka Endo offers outstanding tempura dishes in this historical setting. Seasonal Kyoto vegetables,fresh seafood from Seto Island Sea and Wakasa Bay and river-fish from Lake Biwa are all not too heavy neither oily and are perfect for everyone.Private Japanese tatami-rooms,table seats,2type of the bar,and other types of seats are available for your preference.

京都祇園「天ぷら八坂圓堂」 京都市東山区小松町566番地

075-551-1488

| コメント (1) | トラックバック (0)

« 2010年5月 | トップページ | 2010年12月 »